Jornades Virtuals DI 3 Xemeneies

Jornades 3 xemeneies

La Cambra del Barcelonès Nord organitza les jornades virtuals Districte Innovador (DI) 3 Xemeneies els propers dimecres, 24 de febrer, 10, 17, 24 i 31 de març, per contribuir al debat i la reflexió de transformar les 3 Xemeneies en un Districte Innovador.

Les jornades, que es desenvoluparan a la Llotja Virtual, discutiran de forma temàtica com l’espai de les 3 Xemeneies es pot convertir en un entorn físicament compacte i accessible, tècnicament connectat i urbanísticament equilibrat, que generi activitat econòmica i connecti pimes, empreses emergents, incubadores, acceleradores, entorn educatiu i de recerca.

Aquest programa de sessions gratuït s’emmarca en la iniciativa de construir una Catalunya en Xarxa, tal com van presentar les Cambres en el projecte Catalunya 2030/40. Mitjançat jornades com aquestes es cerca promoure la construcció d’un país dispers i distribuït territorialment que defugi de models centralistes i on cada territori s’especialitzi en determinats sectors d’alt valor afegit.

Actes ja realitzats

Transformació urbanística

Nou model econòmic DI 3 Xemeneies 

Transformació econòmica

Nou model econòmic DI 3 Xemeneies 

Universitat i recerca

Nou model econòmic DI 3 Xemeneies 

Talent i Formació professional

Nou model econòmic DI 3 Xemeneies 

Integració social

Nou model econòmic DI 3 Xemeneies