E-MARKET SERVICES, EL DIRECTORI DE MERCATS ELECTRÒNICS MÉS GRAN DEL MÓN

Les empreses internacionalitzades utilitzen les bases de dades com a eina principal de creixement empresarial. Disposar i analitzar informació és clau per a la presa de decisions. La Cambra de Comerç de Barcelona promou la difusió i coneixement d’informació per fer negoci internacional i presenta el programa Discovering Business Database. El programa  té per objectius facilitar coneixement, i serveis de consultoria especialitzats a les empreses involucrades en el negoci internacional i interessades en bases de dades per identificar clients.

En el marc de la iniciativa Discovering Business Database presentem avui E-Market Services, iniciativa de ICEX España Exportación e Inversiones, i que té per objectiu promoure el comerç electrònic internacional entre les empreses de l’Estat. La plataforma és tot un referent en el sector del E-Commerce i ofereix, entre molts altres serveis, informació molt complerta i detallada,  tant per sector d’activitat com per  país, de plataformes per a la realització de negocis on line.

El Webinar està especialment dirigit a tot tipus d’empreses i sectors, especialment petites i mitjanes que realitzen comerç electrònic, interessades en bases de dades i informació per a realitzar negoci internacional.

9.30 h Benvinguda

Marín Orriols, Director de l’Àrea Internacionalització Empresarial de la Cambra de Comerç de Barcelona

9:40 h Programa Assessorament Standard en BBDD de la Cambra de Barcelona

Marc Prat, Tècnic del Departament Internacional, Cambra de Comerç de Barcelona

9:45 h E-Market Services

Paula Cantero Morán, Consultora de E-Commerce de ICEX

  • Presentació de E-Market Services de ICEX
  • El Directori Internacional de market places
  • Exemples pràctics de cerca d’informació per identificar potencials clients

10:30 h Torn obert de preguntes i finalització 

Dies
Hores
Minuts
Segons

Detalls

Inici:
17 de novembre de 2021
09:30

Fi:
17 de novembre de 2021
10:30

Duració:
1