Intel·ligència artificial, aprenentatge automàtic i col·laboració: el futur de les operacions d’hoteleria

En aquest webinar parlarem sobre la transformació digital del sector de l’hoteleria. Explorarem com la intel·ligència artificial (IA), l’aprenentatge automàtic i la col·laboració estan configurant el futur del management i ajuden a la indústria a adaptar-se al món posterior a la pandèmia. La indústria de l’hoteleria s’ha vist obligada a adaptar-se a un panorama que canvia ràpidament, i la integració d’eines d’IA ha estat crucial per racionalitzar les operacions i reduir costos. A més, el canvi al treball remot ha fet que la col·laboració interna sigui encara més crítica per garantir l’èxit de les operacions sense problemes.

APRENDRÀS:

  • Introduir les tendències actuals en l’àmbit de la IA, l’aprenentatge automàtic I col·laboració en les operacions hoteleres.
  • Transmetre els conceptes clau per a l’ús correcte de la IA, l’aprenentatge automàtic i col·laboració en operacions hoteleres.
  • Compartir bones pràctiques en aquest camp de la IA, l’aprenentatge automàtic i col·laboració en les operacions hoteleres.

AGENDA I PONENTS:

*Les intervencions dels ponents es faran en anglès

Presentació a càrrec del Dr. Enric López C., moderador del grup Technology & Digitalisation de la comunitat TourBIZZ i professor i investigador del CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy – UB

Taula rodona moderada per Joan Sanz, CEO ChartOK i professor CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy – UB

  • Maria Mironova, Team Leader Customer Succes, ReviewPro (Shiji Group)
  • Fede Buldin, CCO & Cofundador, Bookline
Dies
Hores
Minuts
Segons

Detalls

Inici:
28 de novembre de 2023
09:30

Fi:
28 de novembre de 2023
10:30

Duració:
1 hora