Marketing B2B – empresa a empresa

Aquest webinar enfocat en el Màrqueting empresa a empresa tractarà els següents punts:

El canvi de paradigma en el Marketing B2B: Conèixer sobre el canvi en l’enfocament en el màrqueting empresa-a-empresa en aquesta ponència única.

Creixement dels punts de contacte: Entendre com optimitzar els punts de contacte per a aconseguir una millor eficàcia en el marketing B2B.

De ‘client-centric’ a ‘pain-point centric’: Comprendre l’enfocament en les necessitats reals dels clients per a crear una estratègia de marketing més efectiva.

Bases per a una estratègia de marketing B2B exitosa: Conèixer les fonaments per a crear una estratègia de màrqueting B2B eficaç.

Les eines publicitàries més efectives per a B2B: Descobrir les eines més importants per a millorar la seva eficàcia en el marketing B2B.

Els 10 errors a evitar en el marketing B2B: Conèixer sobre els errors comuns que moltes empreses cometen en el marketing B2B i com evitar-los per a aconseguir el màxim èxit.

Programa:

10:00h – Presentació

10:05h – El canvi de paradigma en el Marketing B2B: Conèixer sobre el canvi en l’enfocament en el màrqueting empresa-a-empresa en aquesta ponència única.

10:15h – Creixement dels punts de contacte: Entendre com optimitzar els punts de contacte per a aconseguir una millor eficàcia en el marketing B2B.

10:25h – De ‘client-centric’ a ‘pain-point centric’: Comprendre l’enfocament en les necessitats reals dels clients per a crear una estratègia de marketing més efectiva.

10:35h – Bases per a una estratègia de marketing B2B exitosa: Conèixer les fonaments per a crear una estratègia de màrqueting B2B eficaç.

10:45h – Les eines publicitàries més efectives per a B2B: Descobrir les eines més importants per a millorar la seva eficàcia en el marketing B2B.

10:55h – Els 10 errors a evitar en el marketing B2B: Conèixer sobre els errors comuns que moltes empreses cometen en el marketing B2B i com evitar-los per a aconseguir el màxim èxit.

11:00h – Preguntes i cloenda

Dies
Hores
Minuts
Segons

Detalls

Inici:
18 de maig de 2023
10:00

Fi:
18 de maig de 2023
11:00

Duració:
1 hora