Propera Parada: Next Generation EU

Una oportunitat per a les PIMES

Les Cambres territorials i la Cambra de Barcelona et conviden a descobrir què són els fons Next Generation EU, com hem arribat fins aquí, i quin paper hi juguen les PIMES. Analitzarem de la mà de la directora de Projectes Europeus i Innovació com es poden preparar les empreses catalanes per a la imminent arribada dels fons Next Generation, quines convocatòries estan obertes, quines s’obriran i analitzarem com us pot ajudar la Cambra de Barcelona.

Els Next Generation EU són una oportunitat, no la deixis escapar. Aquest webinar et donarà totes les claus que necessita la teva empresa. 

El passat 13 d’abril es va presentar en detall el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’economia espanyola. Un document que guiarà l’execució de 72.000 milions d’euros dels fons europeus fins 2023 i mobilitzarà en els propers 3 anys el 50% dels recursos predestinats a Espanya a través del mecanisme Next Generation EU. Un pla inspirat en l’Agenda del Canvi, el l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides que es sustenta en 4 pilars que vertebren la transformació de l’economia: La transició ecològica, la transformació digital, la igualtat de gènere i la cohesió social i territorial.

En aquesta sessió analitzarem quins reptes i oportunitats presenten aquests fons per a les PIMES catalanes, analitzarem com s’han de preparar i detallarem com poden estar informades de les darreres novetats i convocatòries. També informarem sobre quines són les iniciatives que està impulsant la Cambra per donar a conèixer aquests fons a les PIMES i com les acompanyem.

16:00 Benvinguda

16:05 Introducció als Next Generation EU i Pla de Recuperació

16:15 Terreny PIME: Reptes i Oportunitats

16:35 La Cambra t’ajuda

16:40 Preguntes, respostes i debat

Dies
Hores
Minuts
Segons

Detalls

Inici:
26 d’octubre de 2021
16:00

Fi:
26 d’octubre de 2021
17:00

Duració:
1