Transformació digital (2/6): Gestió del canvi per projectes i nous serveis

La crisi del coronavirus ha situat a totes les empreses de forma ràpida i intensa en un escenari turbulent, incert, nou i ambigu. Aquesta situació ha accelerat canvis de relació amb clients o en l’operació de l’empresa, integrant, normalment, noves eines tecnològiques o processos de digitalització de tasques i serveis. Tot i què la pròpia situació ha provocat canvis radicals amb temps record i molt d’èxit, la implantació d’aplicacions i plataformes digitals encara pot generar tensions en els equips, impedint el retorn de la inversió esperat degut a un desplegament lent.

Per donar resposta a aquest repte, es planteja la gestió del canvi com a conjunts de mètodes que permet assegurar la implantació d’eines o noves formes de fer, a través d’activitats que permetin identificar barreres i oportunitats, acompanyar als grups d’interès implicats i desplegar una nova cultura.

El seminari repassarà els reptes actuals de les empreses i donarà les claus per realitzar amb èxit la gestió del canvi que ha de servir per introduir millores en l’organització i assegurar la seva competitivitat

10.00 h Benvinguda i introducció

10.05 h Com gestionar el canvi en el procés de transformació digital a l’empresa?

Lluís Vicente,  Head of Consulting & iX  

10.40 h Torn de preguntes

10.55 h Acomiadament i agraïment

Dies
Hores
Minuts
Segons

Detalls

Inici:
7 de juliol de 2021
10:00

Fi:
7 de juliol de 2021
11:00

Duració:
1 hora