Webinar TIC: Casos pràctics de com catalitzar la Transformació Digital a través del Cloud

A ningú se li escapa que aquests anys estem vivint una autèntica revolució digital amb l’aparició de noves tecnologies que estan transformant tant la forma de fer negocis, com la feina del dia a dia o la manera de relacionar-nos amb clients o companys. Cada cop és més evident, a més a més, que les empreses que aposten per la innovació aconsegueixen clars avantatges competitius respecte a les que no ho fan.

Per les companyies que encara tenen molt per fer en l’àmbit de la digitalització pot semblar que aquesta bretxa és cada cop més gran i difícil de salvar. I les que sí que inverteixen en innovació segurament pensen que cada cop és més difícil mantenir-se al dia i saber quines de totes aquestes noves tecnologies poden aportar-los beneficis reals i com de complicat pot ser implantar-les en les seves organitzacions.

És aquí on les solucions i serveis al núvol, per la seva agilitat, flexibilitat i rapidesa d’implantació, poden ajudar a que els projectes de digitalització siguin més fàcils d’abordar i es pugui treure profit de tecnologies innovadores, com la intel·ligència artificial, per millorar processos o el coneixement del nostre negoci. Altre punt clau es comptar amb un soci tecnològic de confiança que t’assessori i t’acompanyi en aquest camí.

Des de Cambra Digital volem convidar-vos a aquest webinar que hem organitzat amb ABAST, un dels nostres socis de confiança, en el que ells ens explicaran, amb casos pràctics, com treure profit de tot el que les tecnologies al núvol ens ofereixen.

10: 00    Benvinguda i introducció

Núria Gómez Rozas, Digitalització, Cambra de Comerç de Barcelona

10:05     La revolució digital. Tendències i repercussió en les empreses.

Aitor Casas, Director àreas Cloud e Innovación, ABAST

10:15     Casos pràctics: #HybridCloudConnect, plataforma multicloud de núvol privat, públic o híbrid       

Aitor Casas, Director àrees Cloud i Innovació, ABAST

10:30    Casos pràctics: Solucions SaaS per digitalització i automatització de processos i gestió i anàlisi de la informació.

Vicente Franco, Director de Solucions, ABAST

10:45     Preguntes i conclusions

11:00     Cloenda i agraïments

 

Dies
Hores
Minuts
Segons

Detalls

Inici:
26 de maig de 2022
10:00

Fi:
26 de maig de 2022
11:00

Duració:
1