Webinar TIC: Internacionalització per canals digitals

Prospeccions i expansions de mercats àgils. 

Comprar i fer negocis online forma part de la nova normalitat i s’hi suma al fet que el 71% dels compradors online europeus fan compres transfrontereres. En sectors com l’educació online el creixement del segment de negoci internacional és del 35% en només un any.

Catalunya té una economia amb mentalitat exportadora, però encara amb marge de millora i la crisi COVID-19 ha incentivat a les empreses catalanes per créixer en els mercats internacionals. En aquest context d’oportunitat, la necessitat d’internacilonalitzar-se és vital per tots els models de negoci actuals pero la seva implementació genera molt dubtes i per les vies tradicionals requereix molta inversió.
Els interrogants que planteja aquest procés com ara, quin mercat és el més adient per començar, amb quins productes iniciar el procés o la inversió necessària, son la causa principal que retrasa aquest procés d’internacionalització.
Gràcies a les campanyes en mitjans digitals podem respondre aquestes preguntes en un temps record i amb la mínima inversió fent incursions per països i productes.

El webinar repassarà els reptes actuals de la internacionalització i donarà les claus pel procés desde mitjans digitals.

Dies
Hores
Minuts
Segons

Detalls

Inici:
7 d’octubre de 2021
10:00

Fi:
7 d’octubre de 2021
11:00

Duració:
1 h