Webinar TIC: Vols que t’ajudem a digitalitzar el teu negoci? DOCUGestiona “t’ho posa fàcil”.

Com tots/es sabem estem vivint un autèntic procés de transformació digital, com a conseqüència de les darreres experiències que han atrapat a aquest món tan canviant.

Ara ja no és suficient amb optar a tecnologies que millorin la nostra productivitat, la rendibilitat dels nostres negocis, sino que hem de saber trobar aquelles que ens donin l’estalvi, seguretat i transparència que necessitem per poder ser efectius.

Necessitem especialistes capaç d’adaptar-se al procés de canvi segons les necessitats específiques de cada sector i negoci . Necessitem eines integrals que permetin aportar a les empreses seguretat, eficiència i productivitat, a l’hora que englobi valors diferencials per relacionar-los amb aquest món cada cop més sostenible i immediat. Solucions que ens ajudin en la gestió documental de processos de recursos humans o contractual amb clients i proveïdors, processos de facturació, digitalització de documents. Vols saber quina és l’eina que necessites per fer del teu negoci un referent en el teu àmbit d’actuació?

10.00 h Benvinguda i Introducció

Núria Gómez Rozas, Cambra de Comerç de Barcelona

10.05 h Les 10 claus per una efectiva transformació digital

Àngels Bieto, Business Manager Development, DOCUGestiona

10.15 h Presentem DOCUGestiona

Àngels Bieto, Business Manager Development, DOCUGestiona

10.45 h Preguntes i conclusions

 11.00 h Cloenda i agraïments

Dies
Hores
Minuts
Segons

Detalls

Inici:
14 de juny de 2022
10:00

Fi:
14 de juny de 2022
11:00

Duració:
1